post

Panasonic anunță lansarea primelor sale boxe inteligente de înaltă fidelitate SC-GA10 cu Google Assistant încorporat

  • Boxele inteligente Panasonic SC-GA10 sunt primele boxe de înaltă fidelitate cu Google Assistant încorporat
  • Ascultați muzică, efectuați mai multe activități și controlați alte dispozitive compatibile printr-o funcție inteligentă de comandă vocală.
  • Design compact, modern și elegant cu o calitate a sunetului superioară.

București, 30 august 2017 – Panasonic anunță lansarea SC-GA10, unele dintre primele boxe de înaltă fidelitate din lume cu Google Assistant încorporat. Boxele SC-GA10 vor încorpora toate operațiunile Google Assistant asistate vocal și vor fi compatibile cu toate aplicațiile importante de streaming vocal, inclusiv Spotify, Google Play Music și Tune-in radio. În ciuda dimensiunii lor compacte, tehnologia audio premium Panasonic a fost integral încorporată în boxe pentru un bas bogat și robust, armonizând orice încăpere cu un sunet impresionant. În plus, designul modern și simplu dar elegant al modelului SC-GA10 se potrivește perfect și discret oricărui interior.

Utilizări multiple ale Google Assistant

Printr-o simplă comandă vocală, prin intermediul Google Assistant, modelul SC-GA10 poate transmite muzică, poate răspunde întrebărilor legate de condițiile meteorologice și poate chiar controla alte dispozitive inteligente compatibile pentru a asigura o experiență perfectă și coordonată. Funcția Audio Multi-Room a Google Assistant permite utilizatorilor să o poată conecta ulterior cu boxele integrate Chromecast Audio sau Chromecast, astfel că iubitorii  de muzică pot sincroniza și controla  redarea muzicii prin boxe multiple.

Sunet de înaltă calitate într-un corp compact

Încorporând tehnologia de sunet de înaltă calitate Panasonic, modelul SC-GA10 asigură o performanță audio autentică și precisă, într-un corp compact. În partea frontală a boxelor, cele două tweetere de 20 mm cu calotă tip soft dome au fost special proiectate cu o diafragmă de mătase pentru difuzor, deschizându-se într-un unghi de 45. Aceasta oferă o arie completă de 180 grade sunetelor direcționale de înaltă frecvență pentru a crea un efect de sunet cuprinzător, fluent și expansiv. Mai mult, pentru a asigura o voce clară și pătrunzătoare a Google Assistant, un Woofer de 8 cm cu o bobină mobilă duală este amplasat cu scopul de a  elimina orice fel de impedanță acustică, variind între game audio de frecvență medie până la înaltă. Comparativ cu unica bobină specifică wooferelor obișnuite, bobina mobilă duală produce un bass mult mai impresionant și robust. Sunetele joase sunt ulterior amplificate de către un sistem bas reflex cu orificiu lung în partea din spate. În plus, diafragma cu plasă cu ochiuri ce dispune de un design cu margine de cauciuc, reduce eficient distorsiunea  gamei  de sunet de joasă frecvență.

Design modern pentru orice interior

Designul simplu dar modern al modelului SC-GA10 se potrivește perfect și  înfrumusețează orice interior. Atingând excelența atât în design, cât și în calitatea sunetului, boxa a fost creată astfel încât să semene cu o lucrare de artă. Carcasa sa elegantă de aluminiu combinată cu plasa din material textil fin înfrumusețează și oferă eleganță oricărei camere. Modelul SC-GA10 este disponibil în culorile negru și alb și poate ieși în evidență sau se poate îmbina cu designul oricărei încăperi.

Noua aplicație Control Music Panasonic

O nouă aplicație va fi lansată împreună cu modelul SC-GA10. Conectând modelul SC-GA10 la Control Music Panasonic, utilizatorul nu doar că va putea reda muzică stocată pe smartphone, tabletă sau NAS, dar se va putea bucura și de o varietate de funcții unice. Aceste funcții includ conectarea stereo în care utilizatorii pot conecta două dispozitive SC-GA10 și modul Party (Petrecere) care transferă sursele de sunet AUX și Bluetooth către mai multe boxe SC-GA10. Acesta este doar începutul, întrucât sunt preconizate pe viitor mai multe actualizări și caracteristici pentru aplicația Control Music.

Modelul SC-GA10 oferă un sunet de înaltă calitate și asistență vocală încorporată. Va ocupa un loc central în noua gamă audio de rețea inteligentă, parte a familiei de dispozitive inteligente Panasonic ce se extinde rapid.

Principalele caracteristici ale SC-GA10

Sunet de înaltă calitate

  • Sunet expansiv care umple încăperea
  • Tweeter de 20 mm cu calotă tip soft dome x2
  • Sunet de bas puternic cu bobină mobilă duală de 8 cm, margine de cauciuc rotundă și diafragmă cu plasă cu ochiuri
  • Bass reflex cu orificiu lung în partea din spate
  • Remasterizare Bluetooth / MP3
  • Presetare/Egalizator manual
  • BASS (Bas dinamic)

Funcţii inteligente

  • Google Assistant încorporat
  • Asocierea cu Chromecast
  • Compatibil cu Bluetooth

Design

  • Design simplu, dar compact
  • Materiale și finisaje selecte
  • Disponibilitate în două culori: Alb şi negru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>