post

QNAP Enterprise ZFS NAS a primit certificarea Windows Server 2016

QNAP a anunțat că serverul Enterprise ZFS NAS ES1640dc v2, echipat cu două controlere, a obținut certificarea pentru Windows Server 2016 și este suportat în mediile Hyper-V. Această certificare atestă compatibilitatea echipamentului cu Windows Server 2016, soluția fiind recomandată pentru mașinile virtuale Hyper-V și serverele de stocare din corporații.
QNAP 1
Hyper-V este una dintre principalele platforme de virtualizare pentru infrastructura IT actuală și aduce o mulțime de funcții noi în Windows Server 2016,” a declarat Jack Yang, vicepreședinte asociat al Enterprise Storage Business Division din cadrul QNAP.

Pentru organizațiile care au adoptat Windows Server 2016, unitatea NAS ES1640dc oferă fiabilitate, opțiuni de stocare de înaltă performanță pentru îndeplinirea cerințelor de virtualizare, alături de o multitudine de alte beneficii ale arhitecturii hardware și software.
QNAP 2
Sistemul de stocare ES1640dc v2 este compatibil cu Windows Server 2016 x64 pentru actualizarea firmware-ului, interfețele iSCSI, Offloaded Data Transfer (ODX) și Thin Provisioning (TP), oferind o soluție de stocare foarte eficientă ce întrunește cerințele mediilor Hyper-V.

În plus față de interoperabilitatea cu Hyper-V, ES1640dc v2 oferă spațiu de stocare de înaltă disponibilitate, cu controllere active duale pentru funcționare aproape neîntreruptă. Împreună cu puterea procesoarelor Intel Xeon E5 și funcționalitățile avansate pentru companii de la ZFS, ES1640dc v2 oferă fiabilitate fără compromisuri și capabilități remarcabile în sarcinile critice, incluzând server de fișiere, virtualizare, VDI, back-up și fluxuri de transmisie video.
QNAP 4
Alte caracteristici importante ale serverului Enterprise ZFS NAS ES1640dc v2:

  • NVRAM w/ Copy-to-Flash, dual mini-SAS channel back-up, SAS 12Gb/s-enabled
  • Compatibilitate 40GbE pentru un potențial masiv de transmitere a datelor
  • Realizarea aproape nelimitată de imagini snapshots și SnapSync pentru recuperare eficientă în caz de dezastru
  • Deduplicare de date la nivel de block și comprimarea în linie a datelor
  • Scalabilitate pentru viitor, până la 1 PB capacitate totală de stocare


Aflați mai multe despre soluțiile de înaltă disponibilitate de la QNAP accesând:https://enterprise-nas.qnap.com/en/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>