Primul meu job ca maseor

In urma finalizarii studiilor de tehnician maseor am intrat in posesia diplomei pe care o asteptam cu atata ardoare dar si cu speranta unui nou capitol din viata mea ce urma sa imi aduca multa satisfactie si implinire pe plan profesional.

Insa ca orice inceput, este greu si de aceea am decis sa ma angajez intr-un salon de masaj pentru a capata experienta necesara inainte de a imi deschide mica mea afacere, sau mai bine zis inainte de a inaugura salonul de masaj propriu la care visam de ceva vreme.

Fiind convins ca orice afacere necesita mult timp dar si mai mult de atat, necesita o investitie financiara mare de care eu nu dispuneam la vremea aceea, am hotarat sa ma angajez, insa nici aici nu am avut succes din prima, majoritatea saloanelor avand deja suficienti angajati.

Asa am ajuns sa lucrez ca tehnician maseor intr-unul dintre cele mai de lux saloane, si anume un salon masaj erotic, de unde am capatat foarte multa experienta atat ca maseor dar si ca om de afaceri.

Foarte multa lume inca se mai gandeste cu o oarecare retinere la acest tip de relaxare, insa tin sa va precizez ca masajul erotic nu este altceva in fond decat un masaj de relaxare ce pune foarte mult accent insa pe persoana, facand-o sa se simta bine, sa se relaxeze si sa se detaseze de grijile si stresul de zi cu zi.

Salonul de masaj erotic la care am lucrat este unul dintre putinele saloane de masaj al carui prag l-am trecut si care ofera clientilor servicii de calitate intr-un mediu ambiental deosebit si o atmosfera menita sa te introduca parca pe un alt tarm, un tarm fermecat unde vom avea parte doar de relaxare si o stare de bine.
Tot aici am aflat si cum sa iti tragi clientii, dar si cum sa ii pastrezi ca si clienti fideli deoarece acest salon de masaj erotic iti pune la dispozitie o serie de oferte si reduceri atat pentru clientii noi dar si pentru cei vechi.

Un lucru deosebit de important pe care l-am invatat din experienta primului meu job este ca in viata trebuie sa lupti pentru ceea ce iti doresti si sa nu te lasi influentat de parerea celor din jur dar si mai mult decat atat sa nu te lasi condus de prejudecati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>