Planuri de vacanta

Mereu mi-a placut sa calatoresc, sa fiu in diverse locuri si sa explorez noi teritorii. De aceea ultimul job pe care l-am ales, are ca principale atributii si sarcini deplasari interne si externe chiar si de cateva ori pe luna iar pe langa acest lucru ma vad nevoit sa planific diferite intalniri si evenimente care la randul lor implica alte deplasari. Principalul beneficiu pe care l-am obtinut eu este acela ca intr-un interval relativ scurt de timp am reusit sa vad multe orase din Romania, reusind astfel sa-mi descopar tara.

Am calatorit des pe traseul Bucuresti, Ploiesti, Constanta, Timisoara, Arad, Cluj, Brasov, Sibiu, Iasi dar si in alte orase din Romania pe care nu le voi mai mentiona aici. Cand ajung intr-un oras nou sau nu pentru mine, incarcat cu o multime de sarcini si un timp apartent insuficient de scurt dar si cu o multitudine de sarcini ma vad nevoit sa iau repede decizii de orice fel. Astfel o idee buna de deplasare mi se pare inchirierea unui autovehicul. Ultima data am apelat din cate imi amintesc la inchirieri auto Iasi, pentru a imi bifa task-urile in voie, deplasandu-ma usor prin oras.

Cand treburile mele se invart in jurul Bucurestiului, la fel ca si de aceasta data apelez de cele mai multe ori la servicii de transfer privat aeroport Otopeni pentru a fi sigur ca nici unul dintre invitatii mei nu se va rataci. Am observat ca aceasta abordare este apreciata de fiecare dintre cetatenii straini cu care ma intalnesc.

Job-ul este unul dinamic si sincer ma provoaca zi de zi. Din acest motiv as renunta cu greu la acesta. Recomand cu incredere tuturor pasionatilor de calatorii si nu numai, luarea in calcul a ideii de a inchiria o masina pentru a profita mai mult de vizitele prin oras chiar daca acestea sunt in interes personal ori profesional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>