post

De unde imi umpar husele pentru telefon?

Nu-i asa ca ati avut si voi momente în care, din graba, ati mai scăpat smartphone-ul pe jos ?

Stim cu totii ca o carcasa de protectie poate salva telefonul de o multime de socuri primite si de zgarieturi, dar nu toate husele isi fac treaba asa cum trebuie, iar cele care isi fac ori nu ne plac, ori sunt prea caudate. Am gasit un loc unde cu sifuranta o sa gasiti husele perfecte la un pret foarte bun si in plus sunt fabricate din cele mai innovative materiale.

Eastcom.ro ofera accesorii pentru telefoane si tablete  importate direct de la producatori, detinand drepturile de import si distributie emise de fabricanti si sunt concepute pentru a oferi utilizatorilor confort prin tehnologie si satisfactie in utilizare, la preturi mici.

Ca tot vine Pastele, m-am hotarat sa ma innoiesc cu o husă pentru telefonul meu: Galaxy Se edge. Husa aleasă de mine este:Husa Samsung Galaxy S6 Edge Ringke FUSION CRYSTAL VIEW si o sa primesc BONUS folie protectie display tot de la Ringke.

ringke-fusion-samsung-galaxy-s6-edge-crystal-view-bonus-ringke-invisible-defender-screen-protector-fata-si-spate
Husa pe care am ales-o este facuta dintr-un material de policarbonat transparent, ușoară, subtire și este tratată special pentru a fi anti-zgariere. Marginile de tip Bumper  reusesc să absoarbs socurile si pastreaza telefonul intact. De asemenea, este special creată pentru a proteja telefonul de praf si reuseste sa imbunatateasca timpul de raspuns la un apel fata de restul huselor găsite pe piata. Fiind o husa perfect transparenta, voi avea posibilitatea de a o personaliza cum vreau eu cu diverse imagini.
Ce imi place foarte mult la acets magazin on-line este daprul ca ofera garantie si posibilaitatea de a returna produsul in 14 zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>