post

Despre Dental Praxis

Ai auzit de clinica stomatologica Dental Praxis?
Probabil ca nu daca ai domiciliul in afara Bucurestiului. Dar nu e problema iti voi oferi toate informatiile de care ai nevoie.

In primul rand trebuie sa iti spun ca aceasta clinica este situate in sectorul 6 din Bucuresti si se se numara printre cele mai dotate stomatologii din capitala. Pana acum un an nici eu nu stiam de ei, am auzit de la un prieten cand l-am intreaba unde pot beneficia de servicii stomatologice de calitate oferite de un personal cu experienta dar si mai deschis fata de pacienti, eram satul de stomatologii aia care iti spun `stai aici, fa asta, asta…`, simteam nevoia de altceva. Nu a stat pe ganduri si mi-a zis:

`Vezi ca este una foarte buna in sectorul 6, pe strada Boisoara, nr 10-12, sector 6, Bucuresti (la vreo 200m de Maternitatea Giulesti), au o dotare ultra-moderna. De fiecare data cand am apelat la ei m-am simtit extraordinar. Servicii de înaltă calitate, personal deosebit și cu adevarăt dedicat satisfacerii nevoilor pacienților. Atunci când profesionismul se îmbină cu o admosferă/ambient pe masură, nu poți să nu te bucuri că există și la noi servicii până acum existente doar în clinicile de top ale occidentului. Ultima data am avut nevoie de o extractie dentara, ma inerva o masea rau de tot. Eram sa uit: nu au nici preturi prea mari pentru profesionalismul cu care trateaza pacientii. `

Mi-am zis: hai sa incerc si eu. Eu m-am dus la ei pentru un implat dentar. A fost o lucrare complexa iar finalul a iesit extraordinar. Ma bucur ca am apelat la acesta clinica stomatologica pe care o recomand cu mare placere.
Va mulțumesc că existați! Păstrați în continuare standardele ridicate și sunt sigură că efortul va fi răsplătit pe măsură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>