Startup-urile tech își pot prezenta produsele la TechHub Bucharest Demo Night

Startup-urile în tehnologie sunt invitate să își prezinte produsul și să primească feedback din partea juriului format din investitori și profesioniști din industrie la TechHub Bucharest Demo Night. Evenimentul va avea loc miercuri, 25 februarie, iar startup-urile interesate să participe pot aplica până vineri, 12 februarie, pe site-ul evenimentului.

TechHub Bucharest Demo Night este o competiție de pitching care se adresează startup-urilor în tehnologie cu potențial global, care au dezvoltat cel puțin un prototip funcțional pentru produsul lor și care își doresc să primească feedback din partea audienței. Juriul va selecta până la 10 startup-uri care vor avea la dispoziție 5 minute pentru a-și prezenta produsul și 3 minute pentru a răspunde întrebărilor. La finalul prezentărilor vor fi acordate două premii speciale, pentru ”Cel mai bun startup” și ”Cel mai bun pitch”.

Din juriul TechHub Bucharest Demo Night vor face parte investitori și antreprenori cunoscuți din industrie, printre care se numără: Alex Negrea (investitor angel & Director of Engineering, Intralinks), Bogdan Iordache (investitor și cofondator al How to Web & TechHub Bucharest), Carmen Sebe (investitor angel), George Diță (Startups Program Manager, How to Web), Mălin Ștefănescu (investitor angel și cofondator & CEO EEU Software), Raluca Georgescu (Country Manager al Answear.com & cofondator GPeC), Robert Knapp (cofondator & CEO, CyberGhost) și Rumen Iliev (Partener, LAUNCHub).

CloudHero, un produs care automatizează procesele de management și scalare ale unei aplicații în orice cloud, a fost desemnat cel mai bun startup la ediția de anul trecut a TechHub Bucharest Demo Night. În timpul evenimentului, Andrei Manea (cofondator) a reușit să intre în legătură cu profesioniști din industrie care l-au susținut pe parcurs și, ulterior, a participat la programul de accelerare MVP Academy.

“La TechHub Bucharest Demo Night am intrat în contact cu oameni de business cu care am și colaborat ulterior. M-au ajutat cu feedback relevant pe măsură ce mi-am dezvoltat produsul și este o experiență pe care o recomand tuturor startup-urilor în căutare de oportunități sau conexiuni valoroase.”, a declarat Andrei Manea, cofondator CloudHero.

Participarea la eveniment este gratuită, iar startup-urile tech care vor să își prezinte produsele și să primească feedback sunt invitate să aplice până vineri, 12 februarie, completând formularul de înscriere disponibil online aici. Finaliștii vor fi anunțați marți, 16 februarie, iar TechHub Bucharest Demo Night va avea loc pe data de 25 februarie, începând cu ora 18:30.

Pasionații de tehnologie care vor să vadă prezentările echipelor sunt invitați să facă parte din audiență. Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile, iar înscrierile vor fi deschise după anunțarea echipelor finaliste.

Despre How to Web

TechHub Bucharest este primul spaţiu de co-working din România adresat exclusiv profesioniştilor în tehnologie care își doresc să lucreze dintr-un mediu creativ și dinamic. Centrul comunităţii tech din Bucureşti, TechHub Bucharest dispune de un spaţiu împărţit între birouri permanente pentru membrii rezidenţi, locuri pentru co-working, săli de întâlnire şi un spaţiu de evenimente, unde au loc săptămânal întâlniri care abordează subiecte legate de tehnologie și antreprenoriat. Pe lângă spaţiul de lucru, membrii TechHub Bucharest beneficiază de acces la reţeaua globală TechHub şi la evenimentele organizate de comunitatea online. TechHub Bucharest beneficiază de susținerea partenerilor Bitdefender, Telekom Romania, King și CyberGhost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>