Cel mai important oras, cele mai importante biblioteci

Intr-o era in care cel mai important lucru pentru tineri este calculatorul si internetul, platforma yuup va ofera o lista de biblioteci Bucuresti. Astfel veti putea descoperii locuri minunate in care copilasii sau adolescentii vostri vor putea sa citeasca o carte sau chiar sa o inprumute pentru acasa si astfel le veti mai reduce cu putin timpul pentrecut in fata laptopului. Daca stiti cum sa ii convingeti, sau cum sa alegeti o carte fix pe gustul lor, dependenta de internet va fi furata imediat de minunata lume a cartilor, iar dupa ce primul pas a fost facut restul va veni de la sine.

Am ramas impresionata puternic de numarul de biblioteci existente in Bucuresti si cred ca promovarea lor in mediul online este un lucru foarte bun. Platforma yuup este printre cele mai prietenoase din tara noastra si de aceea incearca sa promoveze cat mai multe firme, sau in cazul nostru biblioteci. Deoarece internetul este ceea mai utilizata sursa de informare, in zilele noastre, platforma yuup este cel mai sigur mod prin care un tanar va descoperii o biblioteca.

Pentru a le veni in ajutor pe site se gaseste si adresa bibliotecii, dar si o vizualizare cu ajutorul hartilor oferite de google maps, asa veti putea chiar sa ”mergeti” pe aceea strada si sa va formati niste puncte de reper. Pe site descoperiti si programul bibliotecilor dar si website-ul lor, unde bineinteles ca veti mai afla si alte informatii despre biblioteca. La fel ca orice alte afacerii sau alte firme din Bucuresti si bibliotecile au nevoie de ajutor pentru a deveni cunoscute in randul publicului din intreaga tara.

Chiar daca momentan site-ul yuup se axeaza doar pe orasul Bucuresti se doreste ca in curand sa se adauge cat mai multe orase. Astfel platforma yuup va deveni una dintre cele mai cautate platforma, pentru ca va ofera si posibilitatea de a cauta de exemplu dupa sector, sau chiar dupa oras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>